Send gratis SMS og fælles mailkorrespondance

Send gratis SMS mailkorrespondance.png

Enhver træner for et hold ville kunne nikke genkendende til besværet med at få kommunikeret mødetider ud til medlemmer. Kamp, træning, møder, stævner - Hvordan sikrer vi os, at alle får besked?  Ved hjælp af Holdsport, naturligvis.

Holdsport er blandt meget andet et brugervenligt kommunikationsværktøj, hvor afsendelse af tekstbeskeder og mails ordnes gruppevis. Her har man både mulighed for at udvælge specifikke modtagere, ligesom man selvfølgelig også kan skrive ud til alle holdets spillere, trænergruppen eller endda spillernes forældre i en samlet korrespondance, som med tiden kan spare dig for en masse timer på at finde hoved og hale i truppens kontaktoplysninger. Med Holdsport er det let, hurtigt og ligetil.

Det er altid 100% gratis at afsende både emails og SMS'er via Holdsport. Det samme er selve oprettelsen af dit hold eller klub/forening.

Send SMS.jpg

Klar til at komme i gang?

Udforsk minaltan-login, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner